Things I don’t get #6

Skagen Away

Skagen er altid skøn. Det er sådan jeg har det. Det er sit helt eget land, føler jeg. Der er bare en helt speciel vibe – og nu er vi der efterhånden så tit, at vi er begyndt at få stamsteder. Brøndums Hotel laver det dejligste mad, så aldrig tag til Skagen uden at svinge din sult der forbi. Jeg har også fået en yndlingsbutik deroppe, den hedder Number Nine og har bare de fineste ting. Denne gang boede min mor og jeg på Ruths Hotel, hvilket absolut kan anbefales. God mad, gode muligheder for en lille morningswim, og så er alt generelt bare i top. Jeg foretrækker dog altid Brøndums, da det bare er den mest charmerende lille tidslomme. Vi var selvfølgelig også en tur på Grenen, Skagens Museum, havnen, Anchers Hus og Skagens Bryghus. Det er et must. Og så er det jo altid skønt at være afsted med sin mama #kvalitid.

Nu er jeg genopladet og klar til et nyt eventyr – jeg har teaset lidt på instagram omkring en nyt kapitel i mit liv haha. Mere om det følger. Hav en dejlig tirsdag. XX.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Things I don’t get #6