Sarah Hye? Købestop? What?

4 ting jeg har lært på min rejse #3

Her kommer tredje og sidste del af mine rejse erindringer for USA. Jeg har været hjemme i lidt over en uge nu, og jeg kan ikke rigtig komme mig over, hvor meget man opfanger og lærer af at rejse – både læren om sig selv, kultur, fordomme og mennesker. Det er noget af det bedste jeg ved, og det skal selvfølgelig deles med jer. Here we go:

Basale ting (såsom Coca Cola) er meget billigere. Men ikke destomindre løber det hele op i sindssyge summer. Dette overrasker mig hver gang. Man har jo ikke lige et køleskab, hvor man kan hapse de mest basale ting – så man går ud og køber dem. Hver gang. Og selvom priserne i USA er langt mere konkurrencedygtige, bliver det til mange penge i længden. Av av. Men okay: Gotta stay hydrated i 48 grader. Og mit hjerte banker for købemad, så det var egentlig helt ok med mig.

At rejse sammen ér bare bedre. Jeg var så vild med at rejse alene i Australien. Det slog virkelig benene væk under mig, og fik åbnet mine øjne for en helt ny måde at rejse på. Men hold da op, hvor er det også bare uvurderligt at have en at dele det hele med. Alle indtryk, samtaler og oplevelser. Det kan ikke måles med noget andet, og jeg er så taknemmelig over at have alle disse minder med Malou.

Vi kan ikke tillade os at brokke os over lange og ofte reklamepauser på TV3 længere, for på Amerikanske tv-kanaler, er der altså bare reklamepauser HVER 6. MINUT. No kidding. Det er ikke til at holde ud – man får totalt lange bryster over det!

Dovenskab er en dyd i smukke USA. For ganske nylig fik de indført på diverse McDonalds ?restauranter?, at du nu kan sidde i din bil, bestille og betale din mad over app?en – og endda få det bragt ud til bilen. Du behøver ikke tale med en sjæl, og du skal ikke engang række ud efter dit dankort. Men du ved, hvad man siger: ægte dovenskab er at gøre det rigtigt første gang. Eller hvad? Ej, den passer vel ikke her – det er jo bare Amerika i sit sande habitat. I love it. Hav en dejlig aften, XX.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sarah Hye? Købestop? What?