RODEO BOUND

PiNK MELROSE

Tee – Supreme / Nederdel – Zara / Taske – Gucci / Sneakers – Chanel

Jeg var selvfølgelig også forbi Paul Smith butikken på Melrose Avenue. Det må være det ultimativt pæneste spot til outfitbilleder i L.A. No doubt. Derudover er Melrose generelt et besøg værd. Der er gode butikker, cool vibe og en masse at kigge på. Køb et magasin direkte fra gaden, tæl hvor mange Bentleys du kan spotte på 10 minutter, køb pre-owned Supreme i Round Two eller bliv væk i Glossiers fine univers (og Glossier Canyon omg). Der er ALT at finde på denne fantastiske gade. Can I go back already? Hav en dejlig aften, XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RODEO BOUND