4 ting jeg har lært på min rejse #2

VENICE BABY

Af ALLE er jeg blevet anbefalet at tage en tur til Venice. Og det viste sig at være en god idé at følge. Både Emil, hans mor, Malou og jeg synes, at det var et vildt cool sted. Cool typer, cool strand, cool skatepark og cool stemning. Nå ja, fik jeg sagt, at Malou og jeg er mødtes med Emilio og hans mor her i LA? Det ved du nu, kære læser. Og det er hamrende hyggeligt. Desuden var Venice også en god anledning til at tage min nye, blå Gucci taske i brug. Jeg elsker Cali og alt det har medført. XX Sarah

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 ting jeg har lært på min rejse #2