SOME NEW YORK PURCHASES

4 ting jeg har lært på min rejse #1

Jeg lavede også denne lille serie af små ting jeg lærte, da jeg rejste i Australien. Og det blevet modtaget ganske fint, så jeg tænkte, at jeg da også ville dele ud af mine erindringer fra mit FANTASTISKE Amerikanske eventyr. Here we go:

Cola serveres ikke til fester. Faktisk meget skørt i forhold til, at det er et MUST, når der sker store fejringer i min omgangskreds i Danmark. Jeg har nu både fejret min og Malous ankomst til Omaha med en lille fest, 4th Of July, Liz? fantastiske Rehearsal Dinner OG bryllup, hvor normaliteten alle fire gange har været vand, øl og vin. Det er også en god variation, men jeg savner lidt min cola. Særligt i denne varme.

Taco Bell burde åbne i DK. Vitterligt alle vi taler med herovre, er ikke vildt begejstret for fastfoodkæden Taco Bell, men Malou og jeg er fans! Overvej en slasket Taco på en tømmermændsdag. Tiltalende, ikke?

– Jeg græder åbenbart til bryllupper. Et ord: smukt. Ej, hvor er det vildt at se to menneskers kærlighed blive forenet og foreviggjort. Wauw – og ja, mere om det senere!

Kate Spade er det nye Michael Kors. Seriøst, da jeg sidst var i Omaha for 6 år siden, var det virkelig Michael Kors tasker og accessories, der var dominerende. Der er kommet en ny til på tronen siden sidst, og det er mærket Kate Spade. Jeg ser det brand overalt. OVERALT. Jeg går endda selv og overvejer at anskaffe mig en eller anden lille sag derfra. Hav en dejlig dag, XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOME NEW YORK PURCHASES