Saks Potts did it again

SOME NEW YORK PURCHASES

… Det fineste, lyserøde plastiknet fra Opening Ceremony. Som endda har lynlås – meget belejligt. OC er mit absolutte yndlingssted at shoppe i NYC. De har så mange cool ting, og så er butikken i sig selv også temmelig cool. I hvert fald et besøg værd, hvis du spørger mig.
… Glossier Lash Slick Mascara. Den har jeg før skrevet om HER. Den er VIRKELIG god. Jeg blev rigtig positivt overrasket. Jeg elsker Glossier som brand, men det er ikke altid, at jeg synes produkterne lever op til hypen (boy brow eksempelvis), men denne mascara er virkelig wauw.
… Striber fra skandinaviske & Other Stories. Jeg elsker farvekombinationerne de laver disse bluser i. Der er så mange fine! Og jeg prøver at bringe flere farver ind i min garderobe, hvilket denne jo bidrager fint til.
… De fantastiske Goji Tarocco Orange duftpinde fra Voluspa. Dem køber Malou og jeg ALTID (uden undtagelse) når vi besøger staterne. De dufter seriøst godt. Så godt, at man slet ikke kan få nok af duften. Derfor har vi altid nogle på lager, for de er uundværlige. Og herovre koster de ingenting (131kr for at være præcis) i forhold til engang vi købte dem i DK, da vores lager var tømt, til rasende 370kr.
… Mules fra Aldo. Nu ser du nok lidt underlig ud i hovedet og tænker ?whaaat the?, hvis du er en, der kender mig godt. Jeg køber nemlig aldrig noget med hæl på. Som i ALDRIG. Men nu er det jo sådan, at jeg skal til et bryllup i overmorgen, og der er jeg jo lidt nødt til at tage lidt mere formelle sko på. Og jeg købte faktisk disse, fordi jeg selvfølgelig glemte at pakke mine Saint Laurent stilletter med, som er det eneste par sko med hæl, jeg ejer. Så måtte jeg jo ud og investere i disse fine mules, der giver mig de vildeste 90?er/Spice Girls vibes. Nu har jeg vist også bevist, at jeg kan købe sko med hæl.
… Souvenirs! Ja, du tænkte rigtigt – det her er selvfølgelig ikke de eneste souvenirs, jeg købte. Anyway, hver gang jeg er i New York, køber jeg en lille Statue Of Liberty figur. Jeg synes, at de er så søde og pynter ganske fint i mit hjem. Denne gang har min sis også købt en, og så har vi selvfølgelig også købt en med hjem til vores kære mama. Og så måtte jeg selvfølgelig også have en af de der corny turist tees, fordi – hvad ellers, right? Hav en god eftermiddag, XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saks Potts did it again