På det seneste har jeg...

No place like NEW YORK

Tee – OTR II Merch / Shorts – Zara / Sneaks – Chanel / Taske – Louis Vuitton

Det er så godt at være tilbage i NYC. Det er min uovertruffne yndlingsby. Jeg elsker viben, støjen og de smukke bygninger – der er intet sted helt lige sådan. Og givet, at jeg efterhånden har været her en del gange, går byen ikke længere lige så meget ud på at opleve seværdigheder. Nu er det mere bare at nyde byen og den enestående atmosfære. Og altså butikkerne! Der er alle muligheder for at få den smukkeste garderobe herovre. Jeg kunne virkelig købe mig fattig.. Okay, hvem prøver jeg at narre? Det har jeg jo allerede gjort haha. Hav en dejlig dag, XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste har jeg...