THINGS I DON’T GET #2

TUREN GÅR TIL…

Nu har jeg vist trukket denne afsløring længe nok, og nu skal i nok få at vide, hvor jeg skal tilbringe HELE juli måned henne… USA!

Jeg skal simpelthen på en lille rundrejse rundt i staterne med min søster, Malou. Først tager vi et par dage i New York, som er min uovertrufne favoritby, hvor jeg efterhånden også har været et par gange nu. Herefter tager vi en flyver til Omaha, Nebraska, hvor Malou har sin amerikanske familie, fra dengang hun var udvekslingsstudent. Her skal vi være en god sjat dage, da vi også skal til et vaske ægte amerikansk bryllup ved Malous High School veninde. Det skal holdes på en Country Club – kan det blive mere amerikansk? Jeg glæder mig sindssygt meget til netop dette, og har selvfølgelig fundet den mest perfekte (og australske) kjole til anledningen. Det bliver også mit aller første bryllup! SÅ hamrende spændende. Jeg kan næsten ikke være i mig selv over det.
Herefter tager vi et par dage til Dallas, Texas, hvor den bare skal have hele armen med heste og cowboyhatte. Fra Texas flyver vi til L.A. og mødes med Emilio og hans mor. Jeg glæder mig umanerligt meget til at opleve Los Angeles – og det bliver faktisk også mit første besøg her. Jeg er sikker på, at det bliver så vild en oplevelse. Vores sidste stop bliver i Las Vegas, hvor vi på bedste manér skal fejre min 21 års fødselsdag. Fordi – hvor ellers, right?

Jeg ELSKER at rejse, og jeg ser SÅ meget frem til denne tur, som vi faktisk har vidst, at vi skulle på i lidt over 2 år nu. Så det er temmelig surrealistisk, at der nu kun er 13 dage til, at vi tager afsted. Hav en dejlig weekend! XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THINGS I DON’T GET #2