Louis Vuitton Boot Crush

Outfit 280917 COPENHAGEN

Skjorte – Zara / Jeans – Zara / Frakke – H&M / Sneaks – Nike Vapormax / Taske – Chanel

Forleden da jeg var i smukke København med min mama, havde jeg lige forinden været en tur i Zara for at købe endnu et par Mom Jeans. Jeg kan virkelig ikke få nok af de bukser – de er virkelig perfekte, og også reeet budgetvenlige. Godt til sidst på måneden haha. Og som jeg så ofte har skrevet, så kan jeg jo for pokker ikke tage i Zara uden at impulsshoppe. Denne gang blev til denne smukke skjorte med skød, som jeg bare ikke kunne leve uden. Den er LIGE mig, og jeg er så vild med den allerede. Dog er det et større arbejde at stryge den. Anyway, da muligheden bød sig for at smutte til København, var det jo den perfekte anledning til at tage mine nye highstreetkøb i brug. Hav en skøn lørdag, XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louis Vuitton Boot Crush