Fanget mellem "selfies på gaden" og "jeg vil bare gerne gemme mig under dynen"

Louis Vuitton Boot Crush

I går blev jeg forelsket. Eller rettere sagt blev jeg ENDNU MERE forelsket i disse Ranger Boots fra Louis Vuitton, end jeg var før. I går var jeg nemlig på en meget spontan, men MEGET hyggelig tur til København med min skønne mor. Hun inviterede mig med til en så fin reception – selvfølgelig med fantastisk champagne haha. Det var den skønneste dag. Og efterfølgende tog vi ind og kiggede på (og shoppede) smukke ting, særligt disse støvler. Jeg er fuldstændig skudt i den brune med Louis Vuittons signatur monogram. De plain sorte, samt de sorte med blomsterne på, er virkelig også bare lige i øjet, men jeg må dog erkende, at det er de smukke brune, der taler til mit hjerte – eller som faktisk SKRIGER til mit hjerte. Dog kom de ikke med mig hjem, trods de har siddet fast på nethinden længe. Smukke er de, og overvejet bliver de helt sikkert! Hav en dejlig aften, XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fanget mellem "selfies på gaden" og "jeg vil bare gerne gemme mig under dynen"