Helmut Lang Autumn Tour

Supreme Beanies + ONE FOR SALE !

Ja okay, jeg er gået lidt amok ved de seneste Supreme torsdags drop – særligt med huer. Jeg har ikke helt kunnet styre min begejstring, og endte således med at købe disse to: en med masser af glitter og en basic blå hue, der faktisk er reflective. Nej, for det er jo heller for sjov, at jeg bliver kaldt Sarah Hue, vel da. Jeg har altså simpelthen følt, at jeg var nødt til at eje alt det, jeg forelskede mig i ved disse drops – First World Problems, I know. Jeg var faktisk så begejstret for “bling-huen”, at jeg endte med at købe to af dem. Jooo, den garvede Supreme indkøber vil her tænke: “jamen, Supreme items er limited til 1 per customer” – ganske rigtigt. Men med denne palliet Supreme hue, havde jeg ikke modtaget noget ordrebekræftelse efter MEGET længe, og jeg var så ivrig efter at få den, at jeg fik Emilio til at købe mig en også. Så nu står jeg med to huer af den samme model. Det betyder så, at jeg sælger den ene af dem, da jeg jo logisk nok ikke har brug for to af den samme slags. Hvis du er interesseret i at købe denne Supreme palliet beanie, kan du sende mig en DM på Instagram (se i øvrigt mere angående dette i min instastory). Hav en god eftermiddag, XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helmut Lang Autumn Tour