My beloved coat

Helmut Lang Autumn Tour

1/HER 2/HER 3/HER 4/HER 5/HER 6/HER

Helmut Langs Autumn Tour mini kollektion er netop kommet online på helmutlang.com. Jeg har jo sagt før (ofte), at jeg er meget fascineret af Helmut Lang og hele universet omkring. Det samme med disse pieces. Altså alt, der ligner bandmerchandise fra en verdensturné, men med logoer på – det er jo bare ret tjekket i sig selv, synes jeg. Og det må jeg virkelig sige var den første tanke jeg fik, da jeg så disse. Jeg kunne helt sikkert godt overveje at købe en style herfra, da de både er cool og ret rå. Hav en god eftermiddag, XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My beloved coat