Sarahhye
Første uge på Skuespillerakademiet

READY FOR FALL

 

Forleden var jeg lige inde og hente denne skønne jakke fra Munthe, som jeg havde udset mig til deres jubilæumsshow under seneste Fashion Week, hvor jeg, som tidligere nævnt, arbejdede backstage. Hold da op, det blev en lang sætning. Anyway – jeg er så vild med skovmands-skjorte-looket, og erhvervede også sidste år en lignende sag i beige fra &Other Stories. Jeg måtte derfor bare eje denne i rød og sort. Og man kan jo aldrig få for mange jakker, vel? Jeg er allerede ret glad for den, og glæææder mig til at tage den i brug, nu hvor det er blevet efterår. Du kan finde jakken lige HER.

Hav en dejlig tirsdag, XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første uge på Skuespillerakademiet