Sarahhye
Skriveblokade

På det seneste har jeg.. #21

Det er sørme ved at være længe siden, jeg har lavet en lille update omkring, hvad jeg render og laver – udover at være syg selvfølgelig. Jeg har haft en underlig sommer, da jeg føler, at jeg har lavet VILDT meget, og så føler jeg på samme tid, at jeg egentlig ikke rigtig har lavet andet end at gå i byen. Oh well. Måske er det bare fordi, at jeg for første gang længe, ikke har rejst i min sommerferie – så føles det lidt som om, at man ikke rigtig har holdt ferie. Eller er det bare mig? Anyway, så jeg breaker lige højdepunkterne fra sommeren ned for jer lige HER:

… Været på Tinderbox! Det var virkelig, virkelig nice. Jeg er vild med hele konceptet omkring Tinderbox. Og så foregår det hele jo i min hometown, så støtte op – DET skal man. De er sindssygt dygtige til at lave en festival, må jeg sige. Det er æstetisk pænt, der er noget for enhver smag musikmæssigt, og så er det jo en fantastisk mulighed for at have 3 gode dage, med en masse mennesker man holder af. Min yndlingskoncert var Lana Del Rey – hun er bare så fin. Desuden var det også den største prøvelse jeg stod overfor, hvad angår hofterne. MEN de klarede altså tre tætte dage, og det tør siges, at de fik nogle kilometer på kontoen.

… Udforsket København. Jeg kan finde rundt på cykel nu! Det er altså stort haha – jeg har ikke en særlig hurra-agtig stedsans, så det er et win. Jeg har været en del på Østerbro selvfølgelig, udforsket caféer og biografer, badet ved Bryggen, nydt Fælledparken, været på Reffen – ej men, det svømmer jo med gode steder herovre. Jeg bliver større fan for hver dag, der går.

… Men også været en del hjemme. Fordi… Mine forældre har fået den mest fantastiske, lille Schæfer hvalp. Er hun ikke bedårende? Hun hedder Siena, og har netop rundet de 10 uger. Hun er allerede en dejlig hund, og det er vildt at opleve, hvor hurtigt man kan mærke, at hendes sind er SÅ godt og roligt. Hun er en lille charmør, og får virkelig meget opmærksomhed, hvor end hun befinder sig. Men altså – det forstår man jo godt. Hun er så smuk, og jeg er helt forelsket i hende. Min kærlighed for dyr og til dyr, går udover ALLE landegrænser. Og det har jeg virkelig fået bevist endnu engang. Nu har vi derfor hele to dejlige hunde – opkaldt efter to byer i Italien.

… Været backstage til CPHFW hos Munthe igen. Jeg elsker at arbejde under modeugen. Der er virkelig fart på, hvilket jeg trives enormt i. Denne sæson lavede Munthe hele to shows – begge så fine. Jeg har i hvert fald udset mig en del, jeg skal have fingrende i haha.

OG SÅ er jeg jo også startet i skole på Skuespillerakademiet. Jeg er SÅ glad. Det kan ikke beskrives. Eller jo – det kan det, men det fortjener sit helt eget indlæg. Hav en dejlig mandag, XX.

PS. Jeg har også sat min bil til salg – så hvis nogen vil købe en dejlig, lille, hvid VW UP! – så hit me up.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skriveblokade