Sarahhye
BIG CHANGES

Skriveblokade

Kære læsere, og velkommen tilbage.

Jeg har holdt sommerferie. Eller det vil sige, at jeg har haft den største og længste skriveblokade i bloggens historie. Jeg ved slet og ret ikke, hvad der foregår i mit hoved for tiden.

I går var jeg i byen. På en tirsdag. Det var røv sjovt! Virkelig. Jeg hyggede mig så meget – lige indtil jeg står midt på et klistret dansegulv (eller som man kalder det her i København “floor” – den vending bliver over mit lig) og får et angstanfald af en anden verden. Jeg døjer enormt meget med store menneskemængder for tiden. Jeg kan bare ikke. Og det nager mig helt ekstremt. Så hjem tog jeg – lettere beruset på min splinternye, grønne cykel, som jeg knuselsker allerede.

Ikke nok med, at jeg har en galoperende hovedpine i dag og tømmermænd, der siger spar 2 – så får jeg bare det vildeste tankemylder dagen derpå. Det er som om, at alle de små fejltagelser jeg har begået i mit liv, lige kommer op og vende efter sådan en aften. I dag tænker jeg fx overdrevet meget på dengang, jeg solgte min mors vintage Levis jeans på et loppemarked for 70 sølle kroner. Eller dengang min søster gik i klub efter skole, og lavede mig de sødeste uroer med Byggemand Bob og diverse Disney figurer, som aldrig kom op og hænge. Jeg tænker også på, hvorfor jeg ikke rigtig har fundet ro i København endnu. Jeg ved, at jeg elsker at være her, og at det er mit livs bedste beslutning, at jeg er flyttet herover. Men jeg undres over, hvorfor jeg griber enhver mulighed for at komme hjem til Odense. Jeg har pendlet fra det ene liv til det andet så meget på det seneste, at jeg ikke kan finde ud af, om jeg bor i Stenstrup eller på Østerbro.

Jeg er også blevet 22 år, siden sidst vi sås. Jeg ved ikke hvorfor, men det er altså vildt. For et år siden, fejrede jeg min fødselsdag i Las Vegas, og var totalt høj på livet. I år, fejrede jeg den med 3 Piña Coladas (optur), den dejligste middag og en bakteriefyldt krop på en 10-dages antibiotika kur. Søndagen før min fødselsdag, blev jeg slået totalt ud af sygdom. Om mandagen røg jeg til lægevagten, og tirsdag videre på OUH for at få konstateret, hvorvidt jeg havde kyssesyge eller ej. Og onsdag fik jeg et opkald af min læge, der fortalte glædeligt, at jeg ikke havde kyssesyge – istedet havde jeg et bakterietal, der var lidt for alamerende. Så ja, de seneste 2 uger har været lidt af en rutsjebanetur.

Men udover det – så har jeg det sgu fint. Indimellem bliver jeg bare virkelig ramt af tanker, og kan have svært ved at få dem slået ud af hovedet igen. Eller finde samling i dem, som har været tilfældet her på det seneste. Men der er også et indlæg på vej med alle de NICE ting, jeg også har lavet denne sommer. Dem har der virkelig også været mange af. På gensyn, og god tømmermændsdag til mig. Jeg planlægger en lille tur i kiosken efter chips – mest fordi min kioskmand er så sød. Han bliver altid glad for at se mig.. Måske fordi, jeg er den eneste i hele København, der vil give 15kr for en liter sødmælk. Kys kys og xx.

2 kommentarer

 • Et lille onsdag råd er, at altid skrive tankemylder tanker ned på er papir for at få dem ud af hovedet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarahhye

   Det er et rigtig godt råd! Du skulle se min noteapp på min iPhone. Måske jeg skulle få anskaffe mig en notesbog? xx <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG CHANGES