Sarahhye
På det seneste har jeg.. #20

BIG CHANGES

Jeg har efterhånden afsløret det et par gange på Instagram, at jeg er flyttet. Det er dog ikke det eneste, der er sket i mit liv på det seneste. Jeg har også taget et stort skridt mod drømmen om skuespillet.

Og nå ja: så har bloggen her også taget et KÆMPE skridt. Velkommen til mit første indlæg som blogger hos Bloggers Delight! For godt og vel en måneds tid siden, takkede jeg ja til tilbuddet om at blive blogger her. Jeg skrev kontrakten under umiddelbart efter, og siden har vi arbejdet på at få flyttet hele molevitten over på BD istedet for Nouw. Det har været et stort arbejde og uendelige antal mails frem og tilbage, men jeg er sikker på, at det bliver SÅ godt. Der er stadig et par småting, jeg mangler at få bragt i orden – mest ift. designet af min blog. Er det mon på tide med en ny farve? Anyway, bær over med, at det roder lidt her på domænet. Og HURRA for udvikling.

Derudover har jeg fået lejlighed i dejlige København på Østerbro. Efter en turbulent start på 2019, skulle der ske noget drastisk. Jeg kom ikke ind på skuespillerskolen igen, så fandt jeg pludselig mig selv midt i et uoverskueligt breakup, flyttede hjem til mine forældre (det bedste ved det hele), OG så blev jeg opereret i hoften – og har efterfølgende brugt 2 måneder på krykker og intens genoptræning, som stadig ikke er afsluttet (det bliver først i marts 2020 sådan cirkus – så yes yes, det er super).

DERFOR besluttede jeg altså at tage livet tilbage i egen hånd.

Jeg vidste med mig selv, at jeg i år ville gøre meget mere ved skuespillet. Derfor tilmeldte jeg mig optagelsesprøven på Skuespillerakademiet, tog til prøven (med en fortsat skeptisk hofte) OG kom altså ind! Jeg er pavestolt af mig selv. Skuespillerakademiet er et selvbetalt “studie”, som fungerer som en forberedende uddannelse til de større skuespilleruddannelser i ind- og udland. Det er ikke nær så barskt som Statens Scenekunstskole, men alligevel stadig ganske disciplineret. Denne slags uddannelse tager et halvt år, og man kan efterfølgende vælge at bygge videre og tage et halvt år mere. Det er så nice, og det er LIGE, hvad jeg har brug for. Jeg kan ikke vente med at få alt det jeg elsker ved skuespil, ind under huden igen.

Skolen ligger på Amager, så det var mig derfor meget naturligt at skulle flytte for det. Jeg går efter det med alt, hvad jeg har – og det kræver, at man ofrer. Jeg skal sælge min elskede bil (aka. min aller bedste ven “AJ”. We are like THIS *fingers crossed*), og flytte fra hele min familie, som jo er på Fyn. Og det kan jeg mærke er hårdt. Jeg er et kæmpe familiemenneske, og det bliver svært for mig, at de ikke bare lige sådan er inden for rækkevidde. Men jeg ved, at jeg stadig kommer til at bruge så meget tid, jeg overhovedet kan med dem og får en masse besøg – så det holder mit hoved oven vande. Desuden er jeg et meget stort vanemenneske også, som til tider kan have svært ved store omstillinger. Så en spændende rejse, dét bliver det!

Jeg har heldigvis en masse gode venner i København – og så har jeg fået to gode roomies, som jeg falder SÅ godt i spænd med. Roomies har jeg heller ikke lige prøvet før, så det er også nyt. Men det er fedt. Og det her er det meste, jeg har udfordret mig selv i mange år. Og det har jeg sgu trængt til. Aldrig mere, om jeg skal lade mig selv sive derud, hvor livet bare kører forbi, og man pludselig stopper op og ikke kan kende sig selv eller sine værdier. Aldrig igen. Jeg glæder mig nu, og det sitrer i hele kroppen af lykke over dette nye kapitel. Der er altid lys, kære læsere. Nogle gange skal man bare selv tænde for det. XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste har jeg.. #20