Sarahhye
Suit up

På det seneste har jeg.. #20

… Haft det så dejligt i min turist tee. Den kan noget, kan den ikke? Jeg craver NYC for vildt for tiden, da det om ganske få dage er et helt år siden, jeg var der sidst. Alt for længe siden, hvis du spørger mig. Jeg kan ikke få nok.

.. Delt en del om dette nye sted. Der sker så meget i mit liv lige nu, og jeg også har et indlæg planlagt, hvori alt bliver beskrevet. Jeg har virkelig taget det hele fra den ene yderlighed til den anden. Men det er en god ting! Jeg er edderspændt i hvert fald. Stay Tuned.

… Filmet og klippet @cillefjord s bryllupsvideo færdig! I kan finde det endelige resultat lige LIGE HER. Jeg synes selv den er blevet så fin, og at vi har fået den helt rigtige vibe frem. Det var et helt fantastisk og anderledes (på den fede måde) bryllup fyldt med kærlighed- lige præcis som det jo skal være.
… Spist på Baryl på Østerbro i København med min veninde Shir. Meget anbefalelsesværdigt! Virkelig! Jeg er en sucker for avokado-madder, og det kan de altså godt finde ud af at lave på Baryl.
.. Hængt lidt ud med lille Bella. Det er helt vildt som hundehvalpe vokser hurtigt. Jeg synes aldrig, jeg rigtig har bemærket det, når vi selv har haft én. Men Bella er jo min brors hund, og jeg ser hende derfor ikke hver dag (ville gerne dog), så man kan virkelig se en STOR forskel fra gang til gang. Og se lige de øjne der? Åh du godeste. Jeg elsker hunde, har jeg nogensinde fortalt jer det? Hav det skønt. XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suit up