Sarahhye
New Kicks

Things I don’t get #6

Hvor sindssygt ubehageligt det er at køre baglæns i tog. Jeg har aldrig været vild med det. Og slet ikke med tømmermænd – eller “køresyge”, som jeg kalder det. *blinke-smiley*.

Hvorfor jeg aldrig har set ?Grey?s Anatomi? i rigtig rækkefølge. Jeg kender historien, karaktererne og den uendelige drama. Men jeg har aldrig set det fra ende til anden. Det er jo absolut ikke en sitcom, så det er jo meningen man skal se den kronologisk. Også i forhold til alle de sindssyge ting, der sker. Så point til mig, fordi jeg kan falde ind og ud af serien – men ærligt: jeg burde tage mig sammen, og få den set i rækkefølge. Er den det værd? Eller hvad?

Hvorfor jeg ikke fik lavet mine øjenbryn permanente noget før. Ærligt, hvilken gave at vågne op hver dag og se ud, som man gjorde da man gik i seng. Desuden skal jeg ikke længere bruge tid på dem. Jeg føler mig meget fri nu. Ja, FRI. Hvilken frihed det er, kan slet ikke beskrives. Der er nogle, der har spurgt, om det gjorde ondt. Det gjorde det! MEN det var klart smerten værd. Jeg er så glad for det. Læs om det lige HER.

Valget. Behøver jeg sige mere? Andet end: sikke et kaos og én stor omgang mudderkastning. Tak for kandidattesten, siger jeg bare. Men også lidt med den her på: Don?t forget to vote! Man kan jo ikke tillade sig at klage over samfundet, hvis man ikke stemmer.

Hav en dejlig aften. Og se lige Vera – er hun ikke dejlig? XX Sarah.

1 kommentar

  • Aaron

    I heard that one’s level of optimism rises gradually with age and peaks in the mid-50’s. Although I’m still younger than that, I don’t get it, because I seem to be going in the opposite direction. Like the more I learn, the older I get, there is more reason to be pessimistic. I was 10 times more optimistic when I was 18 or 22 than today.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Kicks