Sarahhye
Jumpsuit

Jeg har fået en FACE TATTOO

Ja, du læste sgu rigtigt. Jeg er blevet tatoveret i mit ansigt! Men nu tænker du nok mere på Post Malone, end på permanente øjenbryn. Eller hvad? I hvert fald er det sidstnævnte, jeg henviser til *blinke smiley*.

I sidste uge tog jeg det store spring, og fik lavet Powder Ombre Brows. Jeg har tegnet mine bryn op, så længe jeg kan huske. Jeg har nemlig ikke nogle. Og nu skal jeg fortælle dig hvorfor: Da jeg var bitte lille, var jeg helt blond. Som i HELT blond. Og som tiden gik, og jeg blev ældre, blev jeg mere og mere brunette – bare ikke ved brynene. Jeg har altså øjenbryn – de har bare ingen farve. Og det er super irriterende, og det har faktisk længe været en kæmpe usikkerhed for mig.

Jeg havde altid drømt om store, smukke, fyldige bryn, der stikker ud til alle sider. Men det er efterhånden lang tid siden, at jeg stoppede med at tro, at det kunne blive virkelighed for mig. Hverken farven eller hårvæksten var til det. Så istedet har jeg arbejdet med det jeg havde. Og det er jeg også blevet træt af nu haha. Derfor er jeg gået den permanente vej. Jeg gider ikke bruge tid om morgenen til at lave bryn. Det har jeg virkelig ikke tålmodighed til mere. Livet er for kort. Jeg vil bare gerne kunne stå op, og gå direkte ud af døren. Og nu skal jeg heller ikke længere bruge en formue på optegnings-øjenbryns-blyanter, eller hvad sådan noget hedder. Det er konge.

Jeg er rigtig glad for resultatet allerede. Det er blevet virkelig fine. De permanente er flottere, end dem jeg selv lavede! Jeg lavede dem tydeligvis for brede før. Og nu kan man virkelig se det haha. Nu er de i hvert fald helt ens, hvilket virkelig er FEDT. Det har løftet mit ansigt helt vildt, og givet permanent kant. Og jeg slipper for besværet med at tegne dem op. What?s not to like? Jeg skal have fyldt farven op igen om 4 uger. Der kan nemlig forekomme huller efter første gang, og det er også begyndt at ske på mine. Men når jeg så har fået den obligatoriske opfyldning overstået, vil resultatet holde i ca. 18 måneder, hvorefter man skal til en ny opfyldning. Helt fint for mig! På ovenstående billede kan du se, hvordan mine bryn ser ud nu – jeg er meget, meget glad for min ansigtstatovering! XX Sarah.

Billedet her er taget LIGE efter, det var blevet lavet. Jeg valgte en farve, der svarede til min hårfarve på hovedet. Dog falmer 30-50% af farven i takt med, at skorpen begynder at falde af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jumpsuit