Sarahhye
Økologisk Kærlighed

Screenshots #15

Chanel, du har mit hjerte. Havde man dog bare et dankort stopfyldt med moneter, ville jeg godt vide, hvor jeg skulle bruge de fleste. Pernille Teisbaeks Chanel taske er #goals. Jeg har været vildt forelsket i denne model FOREVER. Og den er bare så flot i beige. Det er de her Chanel velcro-sandaler også. Jeg elsker beige pt. åbenbart. Anyway, disse sandaler gad jeg godt trisse rundt i til sommer. Just saying.
Jeg er en kæmpe fan af det britiske kongehus, og da jeg så forleden, at Meghan Markle og Prins Harry var kommet på Instagram, måtte jeg bare følge haha. De er seriøst så nice, og jeg glæder mig (lidt for meget) til den royale baby melder sin ankomst nu her i foråret!! Bliver episk.

Og så er det nok ikke gået nogens næser forbi, at Hans Phillip endelig har udgivet en fin og stemningsfyldt lille samling sange. Saa Blaa er min favorit. Den er på repeat 24/7.

Glædelig lillefredag! Og glædelig forår altså – hvor er det bare skønt. XX Sarah.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologisk Kærlighed