Sarahhye
Søndagsupdate

New (old) Céline Shades

Jeg har købt mig disse fine shades fra Céline – old Céline vel og mærke. De er fra tiden før Hedi Slimane fjernede det famøse apostrof. Jeg spottede dem i Kassandra for små tre uger siden, og da jeg var i København igen i lørdags, skulle de altså med mig hjem. No regrets. Jeg ejer ingen solbriller i andre farver end sort, så disse må siges at være et frisk pust – især til nu, hvor solen viser sig mere og mere. Er de ikke fine? Find dem HER. XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagsupdate