Sarahhye
På det seneste har jeg.. #17

Nye frynser til samlingen

Ej, nu er det næsten over grænsen, hvor mange ting med frynser, jeg efterhånden har fået skrabet sammen. Jeg sad og kiggede lidt rundt på TrendSales forleden, og faldt over den smukkeste, vintage Trenchcoat fra Burberry. Jeg har længe gerne villet have en, da min sissi har en, der jo selvfølgelig er yderst tiltalende. Jeg klikkede den hjem, modtog den – og så var den for kort i ærmerne. Pis at have så lange arme altså! Anyway, til salg røg den, og den var ude af døren igen ganske få timer senere, groft sagt.

ISTEDET fandt jeg disse smukke, smukke J.W. Anderson boots. Også på TrendSales og til en meget fordelagtig pris. Så slog jeg til og wups – se hvor fine de er. Jeg er igen blevet vild med at handle brugt. Der er så mange skatte at opdage derude. Virkelig. Indtil næste skat, glæder jeg mig over, hvilket totalt godt, brugt køb disse var.
Hav det skønt, XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste har jeg.. #17