Sarahhye
New Friend

CPHFW

Jeg drog i onsdags en lille tur til København, for at deltage som dresser i AW19 showet for Munthe. Det var temmelig nice og også min absolut første modeuge – dog en kort en af slagsen. Men ikke den sidste 😉

Det er et UTROLIGT stort arbejde at få sådan et show på benene, og der er vildt mange mennesker involveret. Det er ret imponerende. Og så er det jo generelt nogle rigtig spændende mennesker, der er på sådan et set. Alt i alt virkelig nice, men også sindssygt hårdt – og alting foregår i det højeste tempo. Det er helt crazy.

Jeg er stadig EKSTREMT begrænset af mine hofter, så derfor var kun et enkelt show det blev til backstage. Men nice var det. Virkelig. Hav en skøn weekend, XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Friend