Sarahhye
05/01/19

På det seneste har jeg.. #16

… Været en tur til Kerteminde med min søster. Det blev til en lille tur til den lokale pølsevogn – to brød, en ostepølse og en ristet. Et lille kig i en vildt cute butik, der hedder Hector – jeg endte med at købe glimmersokker og duftpinde. Classic, virkelig. Og så blev det til cirka ti skridt på stranden, og så tilbage i bilen. Taget de seneste par måneder i betragtning, er dette en af de mest vellykkede dage længe. Det var så hyggeligt.

… Brugt uendeligt mange timer i min sofa med mine dyner, der nu er iført det fineste sengetøj fra Hay, som jeg fik i julegave af min sis og min mama. Når man nu er temmelig tvunget til at ligge så meget ned, gør det bestemt ikke noget, at man ligger i gulstribet Hay cotton. Vel?

… Været en tur på Falsled Kro. ENDNU en vellykket dag. Det er nu andet år i træk, at jeg er dernede i forbindelse med min mors butikker. Vi skulle se på de fine, nye forårsnyheder fra Summerbird, efterfulgt af en tre-retters middag. Ikke dårligt. Overhovedet ikke, faktisk. Og så er det jo bare et rigtig smukt og idyllisk sted – nærmest terapeutisk.

… Endelig færdiggjort mit puslespil! Hvad siger i så? Jeg er ovenud stolt haha, for jeg troede faktisk ikke, at jeg ville nå i mål med det. But I did. Og til alle jer, der siger, at puslespil kun er for børn: pak sammen. Jeg læste for nylig om en kvinde, der havde lagt et med 42.000 brikker (7 meter langt y’all – hun havde sat festtelt op i haven, bare for at have plads til det), fordi hun brugte det som et middel mod kronisk migræne. Det kan meget mere end at underholde, og så er det sagt.

Hav en fabulous dag. XX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

05/01/19