Sarahhye
Resolutions

Proenza Schouler Crewneck

Jeg har gjort mig endnu et køb på udsalg. Faktisk en ting, jeg har haft øje på længe og sendte lange blikke efter, da jeg sidst var i NYC. Det er denne fine Proenza Schouler crewneck. Er den ikke cool?

Jeg ønsker mig altid penge eller gavekort i julegave (udover andre ting huhu), og så bruger jeg beløbet på at købe enten én eller ganske få, gode ting, som jeg har ønsket mig, men som er lidt for hidsige til at komme på en ønskeseddel. Og så ved jeg altid, at det var den ting jeg købte den jul. Jeg er lidt sentimental, hvad det angår – jeg kan godt lide, at ting betyder noget. Anyway, denne crewneck var et sådant ønske. Da jeg drog afsted for at købe den, var jeg så heldig, at den var sat ned med 50%. Så er det bare meant to be, am I right? Jeg synes i hvert fald, at den er hamrende cool og anderledes givet, at printet er en vaskeanvisning. Find den lige HER – der er stadig flere tilbage. Hav en skøn aften, XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Resolutions