Sarahhye
Top 5 Instaposts of 2018

Resolutions

Jeg vil prøve at holde mine nytårsforsæt overkommelige i år. As if. Sidste år snakkede jeg noget om at ville spise mindre McDonalds, og gå mere i farver. Det blev delvist overholdt – selvfølgelig ikke delen med McDonalds, men det siger jo også sig selv lol. Det med farverne går okay – efter alt, købte jeg i 2018 en blå pels. Så ja, ingen grund til skamme der. Men for 2019 skal mine nytårsfortsæt være lidt bedre for sjælen og for sindet, og knap så overfladiske. Min gode veninde, lavede nogle fine nogle, der har givet mig stof til eftertanke.
Here we go:

– Mere frisk luft.

– Bedre helbred.

– Mindre overtænkning.

– Mere omtanke.

– Færre kompromiser for egen lykke.

That?s it. Og bare for, at der også er lidt til den materialistiske del af mig: så vil jeg i 2019 også købe mig en ny Chanel taske. Og sådan er det. Glædelig 2. Januar. XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 5 Instaposts of 2018