Sarahhye
2018 highlights

TIMBS

Jeg har allerede været på rov i ?januar?udsalget. Jeg elsker udsalg, selvom jeg også synes, at det er temmelig fejt at lægge det lige (som i LIGE) efter jul. Man kan købe det hele til fuld pris før d. 24. Og købe det hele til det halve, når der igen er åbent efter jul. Det er altså underligt og ikke specielt seriøst, hvis du spørger mig. Ikke destomindre, har jeg været på udflugt og gjort mig dette køb: Timberland boots.

Jeg har længe været vild med denne type støvler, der har den der hiker-feel over sig. Og jeg har haft øje på Timberland længe – bare i sort. Jeg fandt dem i så i denne mere klassiske farve, nedsat med 30% og så slog jeg til. Jeg er allerede kæmpe fan af dem, og de er hjernedødt varme. Nu er jeg virkelig klar til at tage til New York og ligne en indfødt. Det eneste jeg bare mangler, er en tur til New York…
Hav en skøn dag. XX

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2018 highlights