Sarahhye
Status på livet

Screenshots #14

Tænk at vågne op hver dag i gule striber… Det er så fint et sengesæt altså, og det står virkelig højt på min ønskeseddel. Det samme gør denne pude. Den er så pæn, men jeg har altid syntes, at den befinder sig i en prisklasse, der er lidt for voldsom. LIGE INDTIL jeg så den i virkeligheden ovre ved min gode veninde og der mærkede kvaliteten af den. Damn, sådan en må jeg bare have i 2019. Den er totalt dét værd!
Hvor badass ville det ikke lige være at slutte de sidste kuldemåneder af ved at være iført dette headband. Jeg er allerede kæmpe fan af huer – jeg bliver ikke kaldt Sarah Hue for ingen ting, vel. Og ørerne skal jo ikke fryse. Men et headband – den var ny! Og det kalder mit navn. Når man så har sluttet kulden af in style, kunne man jo meget vel gå sommeren igennem iført disse next level sandaler. Jeg har længe været vild med, at velcrosandalen er tilbage – men jeg har mest set det som værende pænt hos Chanel. Lige indtil jeg så disse! De er for nice, og klart endnu et materielt ønske for 2019.

Hav en dejlig aften, XX Sarah. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på livet