Sarahhye
For tiden lytter jeg til...

SERIE ANBEFALING

Jeg er netop begyndt at se “Good Girls” på Netflix. Det er altså den vildeste serie om tre helt almindelige kvinder, husmødre om du vil, med “hverdagsproblemer”, der ender ud, hvor de slet ikke kan bunde. Denne ene har et sygt barn, den anden en utro mand og den tredje har socialvæsenet på nakken. De røver et supermarked for at få styr på deres situationer, men ved ikke, at de rent faktisk stjæler fra kriminelle. De ender i en gæld, som bare får dem ud i endnu flere problemer – og derfra går den bare. Den er både hylende morsom, nervepirrende og tåkrummende. Og så er den totalt værd at se. Den bevidner i hvert fald alt det, man IKKE skal gøre, hvis man står i lort til halsen. Hav en dejlig aften, XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For tiden lytter jeg til...