Sarahhye
Men blev du ikke student for 2 år siden?

Jeg har købt noget ganske uhensigtsmæssigt..

… For vores nuværende vejr i hvert fald. Til vinter bliver den SÅ perfekt, at jeg nærmest går og tæller dagene ned til det bliver koldt igen. Men okay – hvem kan også holde denne varme ud? Jeg er derimod også helt sikker på, at jeg vil krumme tæer over, det jeg lige har skrevet, når det rent faktisk bliver vinter. Man vil jo altid gerne have, det man ikke kan få, right?

Anyway, jeg købte denne totalt seje Saks Potts sag, da jeg netop var hjemvendt efter en fisketur i Oklahoma. Siddende så langt væk fra Danmark og overveje et meget pelset og meget varmt onlinekøb, virkede ganske absurd. Ikke destomindre slog jeg til, da prisen endelig blev nedsat med 60%. Jeg overvejede den allerede ved 50%, men som den garvede udsalgs-shopper jeg nu engang er, tog jeg chancen og havde is i maven for at se, om der var nogle flere procenter at hente. Og til mit held fik jeg den til en fantastisk pris. Og så er den jo bare mega cool. Det var kærlighed ved første blik – men sådan er det jo ofte med Saks Potts. Jeg glæder mig til at tage den i brug, når vejret er til det. Hav en god aften, XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Men blev du ikke student for 2 år siden?