Sarahhye
På det seneste har jeg...

OK, SO I BOUGHT A NEW BAG

Så – vi startede dagene her i LA med at køre ud til et KÆMPE outlet en times kørsel fra downtown. De havde så en Gucci store, med smukke ting og ret gode besparelser. Her fandt jeg ovenstående taske, og følte straks det der sug i maven, der fortæller mig, når der er noget jeg ikke kan leve foruden. Det resulterede i et køb af denne fine, fine taske med deres klassiske Canvas og det fineste babyblå skind. Det er virkelig et friskt pust med en taske med lidt farve på! Og for det ikke skal være løgn: Det selv samme sug fik min søster faktisk også, og hun endte med at købe den selv samme – bare med babylyserødt skind. Nu matcher vi i aller bedste forstand. Og jeg elsker det allerede. Welcome to the family! Hav det skønt, XX.

4 kommentarer

 • Ihh tak. Den med lyserødt læder er også SÅ fin! Mon ikke der kommer et billede op af den også på et tidspunkt. xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Ida. Tusind tak, jeg er også VILDT glad for den. Modellen hedder GG Guccissima Bree Crossbody – og så er min i læder og canvas. xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så fin!! Elsker farven – og den lyserøde lyder også vildt smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hold op hvor er den fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste har jeg...