Sarahhye
OLDIE BUT GOLDIE

På det seneste har jeg…

… Været i Glossier Penthouse, hvor jeg købte deres nyeste skud på stammen, nemlig Lash Slick. Sikke et fint showroom, og sikke mange mennesker der var. Virkelig velbesøgt, virkelig gode produkter og virkelig lyserødt.
… Besøgt DUMBO i Brooklyn for første gang. Det var et hamrende cool område, med den bedste udsigt til Manhattan Bridge og til skylinen over Manhattan. Anbefalelsesværdigt, absolut.
… Vandret rundt i mit absolut yndlingsområde, Soho. Intet andet end kærlighed til alle de gode butikker, der ligger her.
… Smagt Mac & Cheese for første gang i mit liv. Ja, du læste rigtigt – aller første gang. Det smagte SÅ godt, at jeg aldrig tror jeg kan spise det igen. For hvordan skulle nogen kunne leve op til det jeg smagte? Jeg har prøvet andre steder siden – hvilken skuffelse.
… Brugt aaaalt for mange timer ved poolen i Omaha. Man kan ikke klage over sin egen pool i baghaven, hvordan skulle man også kunne det? Det var så lækkert og SÅ tiltrængt. Jeg er reloaded igen. Både på to fronter: mit energiniveau til livet og til bloggen. Jeg er klar over, at der er gået lidt siden sidst i hørte fra mig. Men jeg vender stærkt tilbage – jeg har SÅ meget at vise jer! XX Sarah

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OLDIE BUT GOLDIE