Sarahhye
Rehearsal Dinner

THE WEDDING

Sikke en dag vi havde. Til de af jer, der måske ikke er helt med på, hvad jeg taler om – så var jeg til mit aller første bryllup i lørdags. Det var hos Malous High School veninde, Liz, som hun lærte at kende, da hun var udvekslingsstudent her i Omaha. Brylluppet blev holdt på Omaha Country Club, som satte de perfekte rammer, for hvad der var en perfekt dag. Malou var ovenikøbet også brudepige, så det var ekstra særligt at overvære (høflig henvisning til billede et – ikke underligt, at jeg bliver meget beæret, når folk synes vi ligner hinanden. Så fin hun er!). Jeg elsker kærlighed, og så er det sagt. Og jeg elsker golfvogne – de er ganske underholdende. Hav en dejlig dag, XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rehearsal Dinner