Sarahhye
4 ting jeg har lært på min rejse #1

Rehearsal Dinner

Taske – Chanel / Sunnies – Céline / Sko – Hermes / Kjolen er fundet i en fin, lille, australsk kjolebutik i Byron Bay

Åh, en sej tradition at holde en ?øve-middag? dagen før sit egentlige bryllup. Det gør man åbenbart, når man skal giftes herovre. Hvis jeg skal være helt ærlig, troede jeg bare, at det kun var noget de gjorde i Sex and the City. Anyway, det er altså en stor ting her i USA, og jeg er vild med det. Man mødes i kirken, og snakker selve vielsen og ceremonien igennem – og efterfølgende mødes man somewhere else til en overdådig middag. Således får man lov til at fejre kærligheden hele to gange, OG sørge for, at den store dag går så smooth som overhovedet muligt. Og nå ja – man får lov til at dresse up hele to gange! Win, right?

Jeg havde min ?nye? blomstrede kjole på, som jeg købte i Australien. Jeg elsker at tage noget helt nyt i brug – og så særligt til fine anledninger som disse. Jeg kunne godt vænne mig til at tage til bryllup. Der er efter alt intet jeg elsker mere end kærlighed og smukke kjoler. God aften, XX.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 ting jeg har lært på min rejse #1