Sarahhye
På det seneste har jeg...

Skagen har mit hjerte

Hermed et par stemningsbilleder fra den hyggeligste tur til Skagen med min mor og et sæt gode venner af familien Hye. Jeg var heldig at komme med på et afbud, og det var LIGE det, jeg havde brug for. Det var rigtig skønt. Vi havde to nætter på Brøndums Hotel, som jo virkelig er en tidslomme uden lige. Det var det helt rigtige sted at få et afbræk fra min hverdag, som er hamrende travl for nylig. Opholdet var med tilhørende middag hver aften, og deres restaurant er virkelig anbefalelsesværdig. Absolut. Altså – sådan VIRKELIG. Vi havde nogle afslappende dage, hvor vi både fik luret i butikker, spist fisk i regnvejr, tullet rundt på Skagens Museum, kørt en tur med sandormen, drukket en masse champagne og set den fineste solnedgang. Just what I needed – og så var jeg jo ganske veludhvilet til Distortion, kan man sige, haha.

Derudover fik jeg også endelig brugt min forholdsvis nye og meget PINK pullover fra Adidas, som jeg købte i Surfers Paradise – den kan købes lige HER. Hav en god aften, XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste har jeg...