Sarahhye
Happy Weekend + News

Eleven Australia Event

Dette indlæg er sponsoreret af Eleven Australia.

Sidste søndag var jeg til et skønt surfevent på Amager Strandpark med Eleven Australia Danmark. Jeg har før snakket og delt min begejstring for hårplejemærket Eleven Australia, så det passede mig ganske fint at få en mulighed for at udforske brandet ENDNU mere.

Jeg var således inviteret til et ganske fremragende event, der både bød på donuts fra the Donut Shop, juice fra Frankly Juice, badedyr fra Sunny Life Australia, cupcakes fra Bake my Day CPH, og selvfølgelig vætternes egne skønne produkter – alt sammen i de fine omgivelser ved Copenhagen Surf School. Jeg havde en fantastisk dag, hvor jeg også prøvede at Paddle Boarde – hvem havde troet det?? Herover er lidt stemningsbilleder fra en meget solrig og begivenhedsrig dag – og i skal nok ikke regne med, at dette bliver det sidste indlæg om Eleven Australia, da jeg har fået en masse ny kærlighed til hårprodukter, som jeg svært manglede i mine rutiner – og derved også en masse nye og gode tricks, som i absolut ikke skal snydes for. Hav en dejlig aften, XX.

Bonusbillede af mig der nyder YDERST vanedannende donut liiiiiidt for meget..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Weekend + News