Sarahhye
For tiden lytter jeg til...

WHAT A DAY

Åhhh. Så skete det endelig! Jeg havde glædet mig så meget, og jeg har virkelig gået og talt dagene til i dag. Det var da heller ingen skuffelse, da Meghan Markle og Prins Harry sagde ?I Will? til hinanden. Hvor hamrende smukt kan det lige være? Ej, men altså: jeg har siddet klistret til skærmen lige siden kl. 10 i morges for at følge den store begivenhed. Jeg havde indrettet mig med en masse snacks, og så stod den ellers bare på 5 timers tuderi. Og sikke en smuk Givenchy kreation. Hvis der er nogen, der kan bære et boat neck snit, så er det da virkelig Meghan Markle. Hun var så yndig, elegant og totalt tidsløs i den kjole, som var stylet med de mest perfekte og enkle smykker – og selvfølgelig det absolut smukkeste diadem, man overhovedet kunne drømme om. Og senere i den fineste halter neck kjole i ren silke fra Stella McCartney. What a Day! Jeg ville blot lige knytte et par ord (okay, et helt indlæg) til denne historiske begivenhed, som jeg heftigt har eksponeret på min Instagram story (@sarahhye). Fordi, hvad ellers, right? Hav en dejlig aften, XX Sarah.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For tiden lytter jeg til...