Sarahhye
GLOSSIER NEWS

Did a Little Chanel Shopping

Når jeg er ude og rejse, ELSKER jeg at gøre mig et større køb. Og heller ikke på min tur til Australien, kunne jeg modstå de smukke butikker. Jeg var inde i Chanel i Sydney i starten af turen, hvor jeg for aller første gang så mit køb i levende live. Men jeg besluttede mig for at vente, da jeg synes det ville være lidt voldsomt at slæbe med mig rundt. Da jeg så kom til Brisbane, opdagede jeg hurtigt, at der også lå en butik der, som også havde mit køb liggende. Jeg besluttede, at det var meant to be, og så svingede jeg ellers dankortet. Og som i jo selvfølgelig ved…. så kan jeg rigtig godt lide, at trække spændingen lidt. Men i anledning af, at Chanel København åbnede i forgårs, får i hele to hints: det er noget, jeg før har skrevet om i et ?Screenshots? indlæg. Og det er et HVIDT køb. Spændende, spændende. Hav en dejlig weekend, XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLOSSIER NEWS