Sarahhye
Screenshots #10

På det seneste har jeg…

… Fået en tatovering, som jeg jo også skrev et helt indlæg om. Jeg hintede tre bogstaver: og der står selvfølgelig HYE! Hvad ellers right? Måske Mor? Det kunne også være lidt sødt. Jeg er i hvert fald rigtig glad for den, og bliver totalt varm i hjertet, når jeg kigger på min lille family tribute, som jeg har foreviget på armen.

… Svømmet rundt i det smukkeste naturreservat Broken Heads i Byron Bay. Efter en lang køretur og en nærmest lige så lang hike, kom vi frem til det mest vidunderlige paradis, jeg nogensinde har set. Jeg har altid drømt om at opleve små “klippepools”, og det må jeg sige, at jeg fik udlevet på bedste vis! Jeg niver mig stadig i armen over dette sted.

… Spist virkelig overdådig Mexi mad i Byron. Det var så lækkert! Generelt er Byron Bay et mad mekka, hvor man kunne få lige, hvad hjertet begærer at spise.

… Igen hiket lige over de 10 kilometer med mine to skønne veninder Sarah og Sara i Noosa. Det var noget af et syn hele turen, men vi gik særligt efter disse klipper, hvor der var en meget smuk Fairy Pool. Dog var bølgerne alt for store til at bade i den (ikke at det afholdt os fra at hoppe ud på klipperne og få en kæmpe skyller). Sikke en masse smukke oplevelser jeg får her i Aussi – ja, dagen efter var vi også ude på en større kajaktur, hvor vi padlede også godt over de 10 km. Det var også i Noosa, at pigerne og jeg sagde “ses til Distortion”, og jeg drog til Brisbane og de til Fraser Island. Vi har haft et fantastisk eventyr sammen. Virkelig.

… Forelsket mig i denne gule sag af en Chanel taske. Jeg ved ikke, hvad der går af mig for tiden, men hold da op, hvor er jeg taske-manisk. Denne spottede jeg i Chanel i Brisbane, og jeg var bare solgt til stanglakrids med det samme. Den er så fin – ville ønske min pengepung var lige så fin, så jeg kunne have købt den på stedet haha. Desuden minder den mig så meget om min sis – ingen kan rocke gul som hende!

Jeg må beklage min manglende aktivitet her på bloggen. Det er aldrig til at vide, hvor god wifi der er, de steder jeg overnatter – og på det seneste har jeg ikke engang kunne sende snaps. Det danner et godt billede af, hvor godt wifi jeg har haft. Hav en dejlig dag! XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Screenshots #10