Sarahhye
På det seneste har jeg...

OK, SO I GOT A TATTOO

Jaaa, kære læsere – i læste rigtigt: Jeg har fået en tatovering. Helt præcist fik jeg den i Onsdags inden en bytur. Pigerne og jeg havde hele ugen gået og snakket om at få en hver, men det var egentlig bare snak, indtil vi gik ind i tattoosalonen og kunne få en tid alle sammen samme aften. Så gik det pludselig hurtigt! Pigerne fik en veninde/rejsetatovering, og jeg fik… Det vil jeg ikke afsløre endnu! I ved, at jeg elsker en god intro, og at trække spændingen længe haha. Hint: tre bogstaver. I hvert fald har jeg fået den på højre underarm, lige under albuen. Jeg er totalt vild med den, og den betyder allerede meget for mig. Tats giver lidt kant, og det kan jeg altså godt lide. Hav en dejlig dag, XX.

Pssst.. Bodystocking og jeans er fra Zara!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste har jeg...