Sarahhye
På det seneste har jeg... (London Edition, part 1)

FEBRUARY CRAVINGS

1/ ZARA 2/BALENCIAGA 3/ZARA 4/GUCCI 5/ZARA 6/TIMBERLAND x OFF WHITE

Som jeg jo så tit skriver: ny måned = nye ønsker. Intet nyt under solen i forhold til det. Som i ved, arbejder jeg stærkt på at gå i flere farver. Man bliver gladere af farver, og hvem vil ikke gerne være glad, right? Jeg er så vild med Zara for tiden – netop på grund af deres farvepaletter. De har så mange fine ting og fine co-ords for den sags skyld, såsom dette røde sæt. Det er lige efter min bog: pæne snit, pæn pasform og pæne, rene farver. Det samme med de søde, strikkede bluser i grøn og blå. Sådan en må jeg lige i Zara efter, de ville være temmelig gode her til foråret. Og inden vi når så langt (altså til foråret – der er et stykke vej endnu) har vi jo stadig brug for varmt fodtøj. Og nøøøøj, se lige de her Timberland x Off White. De måtte altså gerne flytte ind hos mig her i februar. Det måtte de seje Balenciaga statementsokker og den smukke, denim Gucci taske i øvrigt også gerne. God aften til jer, kære læsere. XX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det seneste har jeg... (London Edition, part 1)