Sarahhye
Notting Hill has my heart

AMAZING NEWS

Sæt fra Zara, frakke fra Monki og taske fra Louis Vuitton

Det er SÅ spændende, og SÅ spontant – men det føles SÅ rigtigt. Lige nu bor Emilio og jeg i en skøn, lille havnelejlighed i Odense, som har været vores hjem i et år. Men nu har vi altså fundet noget andet, så vi skal flytte d. 01/03! Jeg glæder mig rigtig meget til at få noget mere plads, til at opleve et nyt kvarter og til at starte en ny æra. Vi får 60 kvadratmeter mere i den nye lejlighed, så i kan absolut forvente en masse interiørindlæg med smukke boligønsker og indretningstips. Det bliver herligt og jeg kan slet ikke vente! Hav en skøn dag, XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Notting Hill has my heart