Sarahhye
Pernille Teisbæk x By Malene Birger

Screenshots #7

Spørg mig ikke hvorfor, men jeg var færdig af grin, da jeg så denne instastory – det var næsten hysterisk. Det er også en friendly reminder om, at min humor er nowhere to be found og generelt plat. MEN man har kun det sjov man selv laver, right?

Hvilken blå skønhed. Jeg er så vild med denne Balenciaga taske, som jeg også skrev om i et tidligere indlæg om udsalgsscoops. Den er så cool, og jeg gad SÅ godt eje den. Ingen tvivl om det. Derudover er størrelsen perfekt, og materialet er lige mig. Suk suk.

Jeg betragter ikke mig selv som royalist, men når sådan en fantastisk, romantisk kærlighedshistorie som Prins Harrys og Meghan Markles kommer på tale, så er jeg nok lidt royalist alligevel. Jeg er VIRKELIG fan, og jeg synes de er sådan et særligt par. Jeg crusher helt vildt på dem og følger umanerligt meget med – jeg kommer også til at være fuldstændig KLISTRET til skærmen, når det royale bryllup skal stå til foråret.

Og apropos crush – så girlcrusher jeg virkelig på Jeanne Damas. Jeg faldt fornylig over hende profil på IG og begyndte at følge meget hurtigt. Hun har fantastisk stil og er en vaske ægte parisienne! Og også mange smukke billeder – en generelt anbefalelsesværdig profil at følge. Hav en skøn dag, XX.

Pssst… husk jeg er på instagram (@sarahhye).

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pernille Teisbæk x By Malene Birger