Sarahhye
GLOSSIER GIVEAWAY

December Cravings

1/Weekday 2/Weekday 3/Weekday 4/Baum und Pferdearten 5/Muf10

December er ønskernes primetime. Ingen tvivl om det. Og som enhver anden måned, har jeg lavet en lille collage over smukke items, som jeg godt gad iføre mig i denne måned – og items, som netop har ramt min ønskeliste. Jeg er helt fuldstændig vild med Muf10 jakken. Den er perfekt som overgangsjakke, selvom der jo er en stund eller to til, at vi skal overveje den slags. Derudover synes jeg, at flæseblusen fra Weekday er SÅ fin. Den gad jeg godt have på juleaften – enten den eller leopardkjolen. Weekday har i øvrigt virkelig fået mange cool styles. Jeg skal helt sikkert lige en tur forbi en af deres butikker inden jul – man skal jo heller ikke glemme at købe en julegave til sig selv.. Vel?

Husk at deltage i min giveaway på min instagram (@Sarahhye) – konkurrencen er åben helt til på søndag. God aften, XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLOSSIER GIVEAWAY