Sarahhye
Eleven Australia is Fabulous

Lejligheds Sneak Peek #1

Lænestol fra Hay, pude fra Hay, flamingopude fra Ferm Living, stående pink flamingo købt i en lille og vildt nuttet butik i Greve, Italien.

Billede af Arne Heuser, vase fra H&M Home, stole fra Kartell og bord fra Ikea.

Reoler fra Ikea, lampe fra Kartell, abe fra Kay Bojesen, tinsoldat købt i plantorama (der findes så meget guld, just saying), plakat af Henri Matisse, fadet er vintage og karaffel, glas, champagne og cognac kan købes hos Vinoble i Ringe.

Det tager SÅ lang tid at komme helt på plads i en lejlighed. Det gør det i hvert fald for mig – der er en masse der skal hænges op, jeg er generelt ret ubeslutsom med interiør, og så har jeg en kæmpe kærlighed til nips. Men ikke desto mindre har vi fået skabt os et lille hjem, og det skulle i selvfølgelig have et lille glimt af. Der kommer flere af disse indlæg, i takt med at jeg får de sidste detaljer på plads, don’t worry. Hav en skøn eftermiddag, XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eleven Australia is Fabulous