Sarahhye
CHRISTMAS PARTY TIME

Ugens opture og nedture #9

Optur: Jeg har allerede fået styr på 80% af mine julegaver. Jeg er ret godt med, og regner virkelig med at blive færdig med dem inden julestressen for alvor bliver sindssyg. Så kan jeg bare læne mig tilbage og spise juleskum, samt åbne de resterende låger i min Kinder Julekalender. Win.

Optur: Payday. Jeg behøver vel ikke uddybe?

Nedtur: Alting virker så dyrt nu her efter Black friday. Det er altså noget underligt noget, at man på udvalgte dage kan shoppe de samme varer, bare 20% billigere. Så forstår jeg da godt, at folk kommer op og slås over tilbuddene. Tyveri, mildt sagt.

Optur: For mange omgange drinks med mine veninder, Laura og Astrid. Vi hyggede i mange timer på Odenses nye Cocktail/Burger sted “Molotov”. Ganske godt selskab, og ganske hyggeligt sted.

Nedtur: Jeg har ikke fået vinterdæk på endnu. Jeg har min egen bil, og stresser virkelig over, at jeg endnu ikke har fået det gjort endnu. Jeg skal i øvrigt også lige købe mig et sæt først. Krise!

Optur: Jeg har fået søgt ind på skuespillerskolen. Oddsene er små, men man vinder ikke noget, hvis man ikke prøver. Jeg synes, det er ekstremt spændende, for jeg vil simpelthen så gerne i gang med noget uddannelse, når dette sabbatår er fordi. Og det ville være det mest perfekte scenarie, hvis det var på skuespillerskolen jeg skulle starte. Det har altid været en STOR drøm for mig. Årh kriller i maven!

Optur: Ravnsborg julemarked. Min mor havde en stand dernede i denne weekend – det var virkelig fint. Sådan VIRKELIG. Det er jo Jim Lyngvild, der har arrangeret hele molevitten ved eget vikingeslot(ish), og han gør jo som bekendt ikke noget halvt. Markedet er også åbent i næste weekend, og er faktisk meget anbefalelsesværdigt.

Nedtur: Det er jo selvfølgelig kun nedern for mig, men så fantastisk for mine to veninder, Sarah og Sara. De rejste i torsdags til Australien, hvor de skal bo det næste halve år. Det der jo er nedtur for mig, er selvfølgelig, at jeg kommer til at mangle dem så meget (!!!), men jeg er sikker på de får det alt for skønt.

Optur: Jeg har modtaget de skønneste hårprodukter fra Eleven Australia. Det skal i nok høre meget mere om i et kommende indlæg. God aften, XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS PARTY TIME