Sarahhye
JULEGAVEØNSKER: TØJ & ACCESSORIES

Shopper jeg for at udfylde et tomrum?

Jeg må virkelig sige, at de seneste to måneder har været hårde for mig. Jeg har været syg, jeg har været rigtig meget hjemme, og så har jeg været ind og ud af lægeundersøgelser. Det er hårdt, og det er ekstremt frustrerende. Enough said.
Dog har jeg bemærket, at min trang til nye items, ting og sager er blevet større. Gevaldigt større. Og da jeg forleden læste Amalie Wessels indlæg om at rydde op i sig selv, slog det mig, at jeg muligvis er i samme båd. Du kan læse indlægget af Amalie Wessel HER.

Som tiden er gået, er min garderobe lige så stille vokset, uden nogen rigtig form for kvalificerede tanker omkring nødvendigheden af denne forøgelse. Er jeg faldet over noget, der talte til mit hjerte, har jeg ganske enkelt købt det. Bare sådan. Jeg er heldigvis så heldig, at jeg har et fuldtidsjob, der sætter mig i situationen til at kunne foretage disse impulskøb. Men bare fordi man har muligheden, betyder det ikke, at man skal tage den.. Hver gang. For don’t get me wrong, der er intet i vejen med at impulsshoppe – det skal efter min mening, bare ikke gøres som en kompensation for et hulrum, der i virkeligheden ikke har noget med shopping at gøre til at starte med.

Måske er det frustrationen over ikke at vide, hvad jeg fejler, der har givet anledning til dette. Måske er det frustration over ikke at vide, hvad mine fremtidsplaner helt er. Måske er det frustration over, at tingene lige nu måske ikke er, præcist som jeg håbede de ville være, dengang jeg afsluttede gymnasiet. Måske er det kedsomhed eller ensomhed? Det kan være mange ting, der giver anledning til dette – og også mange ting, der kan give anledning til slutningen på denne ellers endeløse købemani. For helt ærligt – hvem impulsshopper Yeezy’s og hvorfor? Amalies indlæg fik mig virkelig til at stoppe op og overveje, hvorfor jeg egentlig foretager mig alle disse ellers skønne køb? Som hun ganske rigtigt skriver, så er det en rus, der kun varer ganske kort – og en dårlig lappeløsning, hårdt sagt. Det er et tomrum, der for andre måske udfyldes med at spise, træne, arbejde eller andet. Men for mig udfyldes det (måske) med skinnende nye ting. Logisk nok, må det da være federe at drukne i smukke ting, fremfor at drukne i hårde selverkendelser. Det er bare ikke holdbart på sigt.

Dette er en væsentlig ny tanke for mig, og næste skridt må være at finde ud af, hvordan dette tomrum er opstået og hvorfor – og om det overhovedet er der. Men rart er det da at være opmærksom på, at nogle (ikke alle!) køb, måske har en anden betydning end den åbenlyse eller oplagte. Og således kan man da overveje, hvilken slags køb man faktisk foretager sig. Om det kommer fra hjertet, eller om det kommer fra tomrummet? Tankevækkende – og enormt grænseoverskridende at skrive om. Hav en god aften, XX Sarah.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGAVEØNSKER: TØJ & ACCESSORIES