Sarahhye
Århus Away

JULEGAVEØNSKER: TØJ & ACCESSORIES

1/PICO 2/Ganni 3/Ganni 4/ Louis Vuitton 5/WoodWood 6/Comme Des Garcons Play 7/Ganni

I min lille julegave-ønsker-serie er vi nu nået til del 2 – tøj og accessories. Læs del 1 HER. Dette er absolut også den kategori, hvor jeg har allerflest ønsker. Som jeg har sagt så mange gange før, elsker jeg at have en masse ønsker. It keeps me going haha – så det kommer jo selvfølgelig ikke bag på nogen, at jeg har EN DEL ønsker både til jul og til min fødselsdag – og faktisk også alt derimellem.

Items jeg mangler rigtig meget i min garderobe pt., er langærmet bluser og striks. Disse to fra Ganni står rigtig højt på ønskelisten – de er begge SÅ fine. Jeg har godt nok en overflod af t-shirts i min garderobe, hvilket jo desværre begrænser sig til de varmere årstider, da jeg ikke lige er typen, der lige smider en cardigan udover her i vintermånederne. Dog er der stadig en tee med på listen, da jeg er ret vild med dem fra Comme des Garcons – de kan gå til alt. En anden ting jeg virkelig også ønsker mig brændende (og faktisk mangler), er en ny kosmetikpung. Jeg har længe været på udkig efter en, men har nu lagt mig fast på denne klassiske fra Louis Vuitton. Den må virkelig gerne flytte ind istedet for min nuværende. Derudover ønsker jeg mig altid flere farverige og sjove sokker, flere huer (!!!) og selvfølgelig flere smukke øreringe, som disse fra PICO. God eftermiddag, XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Århus Away