Sarahhye
Screenshots #5

Yeezy Boost 350 v2 Frozen Yellow

Mit seneste køb.. U gotta dress like a Kardashian, to BE a Kardashian. Ej, just kidding. Men jeg har dog købt mig et par Yeezy. Disse er totalt ude af min komfortzone, men nogle gange, skal man altså bryde nogle grænser. Og det har jeg så gjort. Jeg deltog i en såkaldt raffle på Nakeds hjemmeside – og vandt således retten til at købe dem. The hype is real. Jeg var SÅ skeptisk da jeg modtog dem – de er nemlig sindssygt brede, og min absolut første tanke var, at jeg ville få kæmpe andefødder med dem på. Men jo længere tid jeg har haft dem, jo mere er de begyndt at vokse på mig. Så meget, at jeg endda tog dem på, da jeg skulle ned og stemme i tirsdags haha. De er ret cool, synes jeg. Og så kommer de også i en mørkegrå nu her, så må vi se om det bliver til et par mere. God aften, XX.

2 kommentarer

  • Jeg kan sagtens forstå dig. Det er nok også sådan en ting man er nødt til at prøve for at kunne forstå. Derudover er de helt sikkert dét værd med tanke på, hvor meget man kan sælge dem videre for

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg må indrømme, at jeg stadig ikke er hoppet med på bølgen. Med tanke på hvor svære de er at få fat på, er de simpelthen for grimme (sorry!) til at være dét værd. Men tillykke med dem, hihi

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Screenshots #5