Sarahhye
Glossier Review - Part 1

Screenshots #5

Jeg blev i sidste uge Ugens Blogger, hvilket jeg virkelig blev glad for. Det giver et boost af motivation uden lige. Man kan jo ikke andet end at blive stolt af det. Og som i jo ved, har jeg snakket om en bæltetaske sååååå længe nu, og faldt over denne totalt anderledes og pelsede slags fra Supreme. Denne type bæltetaske er ret lang fra Guccis, men den er stadig temmelig sej. Den kom ved seneste torsdagsdrop, og Emil var så sød at købe den røde af dem til mig. So sweet. Nu har jeg endelig en bæltetaske.

Det er så pokkers koldt nu, at jeg slet ikke kan forstå det. Denne meme er vitterligt mig hver dag inden jeg kører på arbejde. Hvis man ikke allerede var sørgelig, bliver man det da i hvert fald nu med det her vejr. Det er ikke fordi, at Londons vejr er meget bedre, men på trods af det, har jeg netop bestilt en lille rejse dertil med min mor og bror. Det bliver så hyggeligt. Faktisk har jeg aldrig været i London før.. Okay næsten: jeg har været i 3 ud af 4 lufthavne i London, men aldrig nogensinde set byen. Så jeg glæder mig helt vildt meget! Intet bedre end storby-getaways.

I December, skal jeg til julefrokost med mit arbejde. Det plejer at være skide skægt – og en god mulighed for at dresse lidt op. Jeg går aldrig i kjole, men til anledninger som disse, er jeg vild med det. Denne fra Baum und Pferdgarten ville være så ideel. Det ville et eller andet fra Saks Potts’ nyeste kollektion i øvrigt også. De har netop annonceret på instagram, at deres kollektion 8 kommer i butikkerne og online i starten af December – så bør der da være rig mulighed for at finde noget fint at tage på til en julefrokost, right? God aften, XX.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glossier Review - Part 1